loading...

Реклама
Реклама

Подобни публ.

58 Коментари

 1. 43

  Анонимен

  И аз не го харесвам спирам да пазарувам там

  Отговор
 2. 41

  Jhelyazko Todorov Jhelyazkov

  Тези тапанари продават стоки със ГМО храни не стига ,че водата ни е радиоактивна и храните ни са отровни .Трябва да почнем протести за игонването им от България завинаги !

  Отговор
 3. 40

  Анонимен

  Про4етох пимото и коментарите пла4и ми се .Отно6ението е навсякаде така.От една година се пенсионирах за 40г стаж 196лв.Незнам как младите 6те живеете .НЕ тьрпете Не пазаруваите в големите вериги споделете и с близки приятели .Промоците са от на6ия гръб и на вси4ко отгоре те използват хауса в страната ни .Няма кои да ВИ за6тити всеки си е гу6нал кокала и не му пука за вас.

  Отговор
 4. 39

  Маката

  Тези Кауфланд са пълни българи, каквато и техника да сме взимали от тях,все се е поереждала!
  Пък за отношение да не говорим!
  Майка ми работеше известно време там на касите.Не им разрешаваха да стоят на стола,постоянно някакви интриги правеха „шефовете „,засичаха им за колко секунди маркират стоките,пълни простотии…
  На края се махна,убеди се ,че с олигофрени не може да се работи.

  Отговор
 5. 38

  Иван

  Такива вериги са провалени основно заради калпаво управление от самозабравили се началници , основно връзкари и бивши селяци без мозък . А това , че работите извънредно , дали е законно и дали се плаща допълнително ? Ако не , сезирайте инспекция по труда всеки ден , ако трябва , водете дела , така да им държи влага на измамниците . А такива големи вериги най ги е страх от публичността на проблемите им . Един репортаж в Господари на ефира и дотам ще са … Има и една лоша новина за тия работодатели – от 2018 г. мин. заплата в България става 510 лв , а от 2019 г. става 610 лв . Щат , не щат , ще дават по-големи заплати ….

  Отговор
 6. 37

  Таня Димитрова

  Това е така защото в България всичко затварят няма къде да работим и от тази ситуация се възползват чуждите фирми и големите вериги които се отнасят с нас като роби но те не са виновни тези които ги допуснаха са тези който си ги избрахте да си дават по големи пенсии на свой хора

  Отговор
 7. 36

  Tanya Vasileva

  Не само в големите вериги е такова отношението към добре работещите, проблема е, че селяндурите ,които с парите си станаха началници,хора, които страдат от жестоки комплекси си позволяват така да се държат с подчинените си. Такива трябва да си стоят на село, да си копат паничката и там да избиват комплексите си. Не позволявайте такива да ви унижават. Просто не си заслужава, просто те са много ниска топка.

  Отговор
 8. 35

  Антоанета Гръкова

  На всякъде е така за жалост ,а заплатите са колкото да не умрем от глад

  Отговор
 9. 34

  Христо Горанов

  Проблема е,че служителите са 20,а началниците 25? И аз съм работил в тази верига затова си изказвам мнението.

  Отговор
 10. 33

  Veselin Ivanov

  Голям шоколад Милка при тях е 6,30лв а в Гемания е 1,70€!!!!! Каква надценка е това?????

  Отговор
 11. 32

  Veselin Ivanov

  И цените им са под всякаква критика

  Отговор
 12. 31

  Анонимен

  6te doide vreme det tezi 6te si rabotiat sami bez hora ne samo tezi a vsi4ki 6te sa taka doide im vremeto na 6ibanite gadove narode nedei spa sabudi se nai nakraia i da im pokajem kak triabva da e nai nakraia na tez izrodi mrasni

  Отговор
 13. 30

  Милена Минчева

  Господа началници,уважавайте труда на всички ,които останаха на работа ,въпреки трудностите и несгодите.

  Отговор
 14. 29

  Георги Кангалов

  До като има хора които да работят при тези така ще е

  Отговор
 15. 28

  Ayhan Hasan

  oligofrenisa tiya pilni bokluci mislyat si ce sa nekoy i tesa rabotnici i to kato kuce se podmazvat na sefovete daim pravyat i po edna s..rka na sefovete tiya upraviteli

  Отговор
 16. 27

  Tanq Ivanova

  Много българи не разбраха че не е КАУФЛАНТ, А КАУФЛАНД, излагаме се

  Отговор
 17. 26

  Катя Вълканова

  От година на година , все по лошо става , в хипермаркетите , в училищата директорите са го обърнали на бащиния ,отчети всякакъв вид по Интернет , грубо отношение ,няма вече колективи. Създадете някакъв сайт към инспекцията по труда за жалване.ресторантите работят по много часове , а ги осигуряват на 4 часа

  Отговор
 18. 25

  Zdravka Kostadinova

  А къде са профсъюзите,нали те трябва да защитават правата на работниците!Всеки път когато прочета подобно нещо си задавам този въпрос??????

  Отговор
  1. 25.1

   Светослав Димитров

   Няма ги нали тези вериги пълнят и тяхните гуши.
   Или семействата им работят при тях?
   – Сещате какво ще се случи?
   – ако някой „от провсаюза“ вдигне глава.

   Отговор
  2. 25.2

   Miroslav Milchev

   Реални профсъюзи в Апталия няма вече близо 30г!Ама скоро ще създадем! 😉

   Отговор
 19. 24

  Маргарита Сакутова

  Абсолютно подкрепям това момиче… Преди 5 год. работих в тази верига….. Без коментар…. Без работа ще стоя, но там няма да се върна….

  Отговор
 20. 23

  Анонимен

  Не ми е ясно при тая липса на квалифициран персонал как си позволяват подобно поведение. Аз също не харесвам тия магазини,но е факт,че са най-оборотните и ако иска човек прясна храна пазарува от там. Жалко наистина,а аз винаги съм се чудила на тъжните лица на момичетата зад щанда и на касиерките. За разлика от тук в Германия същите момичета са с 24 каратови усмивки и винаги любезни.

  Отговор
 21. 22

  Antonia Majarova

  ЕЛАТЕ ПРИ НАС И СТАНЕТЕ УЧИТЕЛ! ПРИ НАС Е МНОООООГО СПОКОЙНО! ЗАПОЧВАМЕ РАБОТА НАЙ КЪСНО В 8 ЧАСА, НО КОГА ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕМ У ДОМА , САМО ГОСПОД БОГ ЗНАЕ0 ПОНЯКОГА В 15, ПОНЯКОГА И СЛЕД 18 ЧАСА. ОСВЕН ТОВА ДО ОБЯД СЕ ЗАНИМАВАМЕ С ВАШИТЕ “ ПРЕКРАСНИ“ И НАГЛИ ДЕЦА, А СЛЕД ОБЯД – С ТЕХНИТЕ ОЩЕ ПО – НАГИЛ И АГРЕСИВНИ РОДИТЕЛИ. уЧИТЕЛЯТ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО – ЗАТОВА , ЧЕ СЕ СБИЛИ, ЗАТОВА, ЧЕ МАМИНОТО СИНЧЕ ПРЕДПОЧИТА ДА СТОИ НАВЪН И ДА ПУШИ И ДА НЕ ВЛИЗА В ЧАСОВЕ, ЗАТОВА, ЧЕ ПРИНЦЕСАТА СИ ДИГНАЛА ГЪЛЪБИТЕ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА Я ОТКРИЕ, ЗАТОВА, ЧЕ РОДИТЕЛИ СИ ТЪРСЯТ ОТРОЧЕТО, КОЕТО ОТ НЯКОЛКО ДЕНА НЕ СЕ Е ПОЯВЯВАЛО В УЧИЛИЩЕТО И ОЩЕ И ОЩА. ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПИСАНЕТО – СТАНАХМЕ ПИСАРИ, А НЕ ПРЕПОДАВАТЕЛИ. ТАКА ЧЕ- ДОБРЕ ДОШЛИ В АДА

  Отговор
  1. 22.1

   Анонимен

   Госпожо,23 години съм била учител(по призвание),ако Вие не се чувствате такава… напуснете!

   Отговор
  2. 22.2

   Светлана Василева

   Използването на главни букви, не прави текста по-значим! Един учител трябва да знае това! Един Учител не етикетира учениците си, дори и да има по-трудни деца! Един учител би разбрал изповедта на един работник, който алармира за нечовешко отношение – експлоатация! Г-жо А.М., заради такива като вас , слагат всички ни в кюпа!

   Отговор
 22. 21

  Стоян Стоянов Германов

  роби цял живот и завинаги,слепи чуждопоклоници

  Отговор
 23. 20

  Нели

  Вече е много стресиращо да се работи където и да е. Всеки, който е малко по- нагоре в йерархията се държи зле. Самата работа е напрегната и доста. В повечето случаи е от днес за вчера това, което се изисква да се върши. Заплатите са недостатъчни, а служителите не са важен фактор. Живота е отчайващ!!!

  Отговор
 24. 19

  Анонимен

  За съжаление право е това момиче отнасят се доста зле с хората.

  Отговор
 25. 18

  Magdalena Kostadinova

  Не се криите защо анонимност града името и така защо ви е страх крайно време е да си търсим правата аз ходих на интервю за работа там и ги направих смешни точни въпроси и никакви нормални отговори в димитровград

  Отговор
 26. 16

  Mariitsa Malinova

  Този Хипермаркет е Пернишкия

  Отговор
 27. 15

  Stefan Naydenov

  Не само у нас е така,работил съм в Прага в склад на Кауфланд и твърдя че е много зле.Чехи рядко се хващат най-вече чужденци но за кратко и постоянно нямат хора и търсят.Даже един който е накрая на Прага е сключен договор с около 50 виетнамци за 3 години защото и те да не избягат.Заплати дават по-малко от време на време работи се по 12 и 16 часа че и събота и неделя ако са обещани 700 евро в крони за 300 часа месечно може да вземе човек 200,300 ако иска аванс разбира се.Местото е в Модлетице (нещо като квартал на Прага)За квартирите в една къща 5 стаи по 5,6 легла в стая с една обща кухня и по 200 евро удръжка за легло.Аз не изкарах и седмица.

  Отговор
 28. 14

  Кирил Златков

  Ебати скапания магазин!Да се махат от България!

  Отговор
 29. 13

  Dinko Vylchev

  дано само таз сериозна институция “Инспекция по труда“ да не вземе случайно да се самосезира че ще стане страшно.

  Отговор
 30. 12

  Aysel Ahmedova

  Aз работех 10г.В Билла и беше същото положението.Не държаха изобщо на старите си служители и ни даваха едни смешни пари 330лв и ни правеха на маймуни един работеше за двама и пак мърмореха.

  Отговор
  1. 12.1

   Desi Nedeva

   И ти ли си напуснала БРАВО

   Отговор
  2. 12.2
  3. 12.3

   Desi Nedeva

   Еха, бързо лети времето.Сега къде си, доволна ли си?

   Отговор
  4. 12.4

   Aysel Ahmedova

   Сега съм в вкъщи има кой да ме гледа?

   Отговор
  5. 12.5

   Desi Nedeva

   Атака, радвам се.

   Отговор
 31. 11

  Tania Dimitrova

  Дс така е от самото ночало.Работила съм4г и наколко месецаСамо толкова можах да издържа.Има една поговорка ‘“дай на б

  Отговор
 32. 10

  Татяна Бакалова

  Никой няма право да се държи с работниците, като с роби! Докога няма да се спазват елементарни норми на условия на труд в тази държава и докога, хората, които изнемогват от това ще се страхуват да говорят, дори с цената на здравето си, което в същата тази държава се оказва все по-трудно да опазим! Да се самосезират нужните органи по контрол и да бъдем европейци не само с източването на Евро програми!!! :(

  Отговор
  1. 10.1

   чук

   ха ха няма ама се държи –свободни сте ходете до Канада без визи ве кво ривете едно време кат скачахте по площадите и махахте със запалки беше убуу а??? е сега да си сръбкайте попарката и без много вой щот иначе – демократично уволнение и свободно ровене в кофи …айде чао!

   Отговор
 33. 9

  Lily Vitanova

  И аз съм чувала от мой познати за условията на труд в тази верига , но едно е вярно на много места е така в България ! Май трябва да направим страница на некоректни и издевателстващи над подчинените си работодатели ..Хубавото е, че все по- често много фирми не могат да си намерят персонал както се забелязва осезаемо по- родното ни черноморие , хората отказват да работят на тези безумни условия на работа и без пари , което е разбираемо ..Хора ценете си труда , имайте достойнство, устоявайте си правата , и най- вече пазете здравето си !

  Отговор
  1. 9.1

   Snejina Spas Terziiski

   Кауфланд трябва да има отделен сервиз за почистване,никъде го няма това само в БГ за съжеление?

   Отговор
 34. 8

  Vania Vasileva

  Не само в България е така и в чужбина го има това.Трудно се попада на работа с добри хора.

  Отговор
 35. 7

  Пенка Терзиева

  Така е при частника,плътно 8 ч !

  Отговор
  1. 7.1

   Pavlin Ganov

   проблема не е в тези 8ч.

   Отговор
 36. 6

  Slaveika Vasileva

  е не е написано от конкуренцията гн калдамиков. Аз също отдавна съм спряла да пазарувам от кауфланд. Станах свидетел на грозна сцена шеф- работник. Жалко че ползват името кауфланд.пълна простотия

  Отговор
 37. 5

  Ivan Kaldamukov

  Анонимно може всеки всичко да напише!Дори и някой от конкурентите, които дишат праха на Kaufland.

  Отговор
  1. 5.1

   Марияна Антонова

   Страха в българина като цяло е водещ,но в тези магазини да работиш явно е кошмар.Зная го от приятели, работили там! Дали в Германия знаят какво се случва в България и как в тези магазини работят БЕЛИ РОБИ?

   Отговор
 38. 4

  Иванка Павлова

  Не само Кауфланд на всякаде е така.Те се самозабравят дай малко власт на простакаи му гледай сеира .

  Отговор
 39. 3

  Румен Иванов

  Може и да е вярно, но магазина чисти през деня, а в понеделника почти никога не са готови със промоциите! През цялото време се зарежда стока и се правят рекламации за погрешни етикети на стоката! Вярно че текучеството на хора е голямо, но предполагам че е заради ниските заплати!

  Отговор
  1. 3.1

   Pavlin Ganov

   има рекламации и грешни етикети и постепенно зареждане на щандовете защото един човек отговаря за много щандове и стоки а когато си уморен започват и грешките за парите е ясно ниски заплати а тези магазини са най оборотните в страната

   Отговор
 40. 2

  Дияна Петрова

  Не харесвам този магазин!

  Отговор
 41. 1

  Люси Кадел

  Браво и аз съм на същото мнение за КАУФЛАНТ

  Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.