loading...

Реклама
Реклама

Подобни публ.

24 Коментари

 1. 19

  Анонимен

  Източник – Дойче веле !Ми какво да коментирам от тук нататък!Аз за ралика от много други мога и да стрелям с няколко вида оръжие!Ако се наложи!А в случая май се налага!Още повече че съм се клел за разлика пак от много други в името на тая страна а клетвата за мен значи много даже прекалено много!Това ме учиха навремето в часовете по военно обучение и в казармата!

  Отговор
 2. 18

  Иринка Желева

  Не става въпрос само за нападение или отбрана.Тия хлапета,които сега растат,нямат понятие от чест,дисциплина,усърдие,отговорност,трудност…..Всичко наготово,няма летни поръчения,бригада,практика,има само обикаляне по улиците,на басейна,псувни и бой на игрището….И непрекъснато посещение на магазинчето.Добре,че хлябът го продават нарязан,пък за ядене има готово…..

  Отговор
 3. 17

  Виктория Василева

  Одобрявам идеята за казарма. Не виждате ли какво калпаво поколение расте.

  Отговор
 4. 16

  Marusia Manolova

  SVINYA STE SE PRASNES PO MALKO KYUFTETA I KEBAPCETA YAJ ,KAKAV MINISTAR BE OT SVINYA MINISTAR STAVA LI

  Отговор
 5. 15

  Мариан Дакев

  Ей от къде се намират такива лапацала, началното военно обучение ще предизвика агресия!? Има една много стара и истинска поговорка,,който не храни своя ще храни чужда армия“Тоя лольо какво иска от както се обърне колата да търси пътища.Кипър е стряскащ пример за такава безотговорност и прсто се чудя защо се дава трибуна на такива шушумиги да говорят глупости!?

  Отговор
 6. 14

  Sara Petrova

  Подготвяме се,не се знае кой ще ни напада или кого ще нападаме,а пък и пари ще падат от там ,предишния кво направи писал,писал купено,а пък няма го и щяло и не щяло,пари каза за армията има Каракачанов,трябва да се изхарчат!

  Отговор
 7. 13

  Rumi Aneva

  За това ли ще вдигат учителските заплати /за кой ли път/? Военното обучение е хубаво нещо, но останаха ли военни, които да обучават децата?

  Отговор
 8. 12

  Жасмин Желев

  Този който е написал тази глупост е или нискоинтелигентен или високо платен от предатели .

  Отговор
 9. 11

  Krastina Georgieva

  Никой няма да напада никого. Като унищожат стара техника в Сливенския балкан ката ни пуснат Козлодуй и някоя централа въздуха земя ше са отровени. ….

  Отговор
 10. 10

  Darinka Todorova

  България трябва да има армия

  Отговор
 11. 8

  Dimitar Kirev

  Късно е либе за китка. Кого ще обучаваш че то младежи не останаха в БГ. С пенсионерите ли. Искате още малко пари да поизперете.

  Отговор
 12. 7

  Грета Георгиева

  По – тъпа и извратено – манипулативна опорна точка не съм очаквала ,че ще прочета . Та нима когато преди години имаше наборна служба и военно обучение имаше такава агресия като сегашната в училищата – не нали ? Значи агресията при децата не може да бъде обяснена с това ,че след казарма ще станат още по – лоши, а защо да се надяваме ,че няма да ни нападнат когато това винаги става внезапно и когато нямаме мъже служили в казармата, съответно научени на ред и дисциплина ,подчинение на по – висше стоящият какво правим тогава….. ще искаме акъл от въпросният Ал. Андреев ли ? В казармата и при военното обучение младите хора се обучават и на морал – по – силният не напада по -слабият както сега става в училищата . От къде идва тази агресия Андреев след като тези деца знаят ,че не им предстои казарма ,няма да се учат да сглобяват стрелково оръжие , а преди години момчетата излизайки от казармата знаеха и можеха много неща и бяха по – подготвени за живота . Има само едно срамно петно и това бяха извращенията в някои поделения , но това с усилията на всички сега не би трябвало да се допусне . Според държава без армия не е истинска държава по – добре да няма и граници ….защо са и …..кой ще ни напада ……

  Отговор
  1. 7.1

   Мариан Дакев

   Що се отнася до агресията на децата , вижте само американските( просташки филми с които ни заливат ежедневно) В почти всичите има насилие и убийства, от там тръгва насието и възпитанието ,че по силния винаги е прав.Писанието на тоя дърдорко просто е пълна глупост!

   Отговор
 13. 5

  Бойко Васев

  Точно това им липсва,на момчетата да доразвият и усъвършенсват мъжкото в себе си,онова достойнсво и чувство за отговорност на мъж ,който е носил оръжие, и умее добре да си служи с него,когато се наложи.

  Отговор
 14. 4

  Нина Янкова

  Да се пази от себе си и „приятелските“ държави, да търси лоялно и почтено партньорство, останалото са празни приказки за идиоти.

  Отговор
 15. 3

  Ангелина Георги- Иванови

  https://www.facebook.com/gearjustforyou/videos/1904957066411654/ Ето за мамините лигльовци.Да бъдете за пример пред обществото.

  Отговор
 16. 2

  Ангелина Георги- Иванови

  Не го харесвам тоя, но навремето като някой сме имали военно обучение не сме станали убийци, нито е имало тази агресия.Голяма част от вас, които пишете статии сте израснали в една вече съсипана образователна система и нямате грам мозък в главите си, защото управляващите се погрижиха да останете неуки.За много от вас това беше най-лесно.Просто в коловоза, без да си давате сметка това, което сте учили дали отговаря логически на истината.Жалко, че същите промити мозъци пишат статии и продължават да съсипват мисловния процес на младите хора, които така лесно се доверяват на всяка драсканица.Хубаво е, че давате отново за пример Русия.Нея няма кой да я нападне, но дори да си го позволи всеки здраво мислещ е наясно, че не могат да я докарат до положение на една Сирия например.Точно защото хората имат армия, а не пед…си.

  Отговор
  1. 2.1

   Нина Янкова

   Напиращият тестостерон у подрастващите младежи, особено у тия в чиито семейства насилието си е в реда на нещата, имат нужда от повече физическо натоварване и дисциплина, дори наказания. Мъж не се става лесно. Пискюлчето в панталоните не прави мъжа, а поведението му на мъж в класическия смисъл на думата.

   Отговор
  2. 2.2

   Минка Илиева

   Ани, добре сте го написали, аз щях да бъда сигурно и по-груба. Искам само да попитам автора дебат ли иска да предизвика или си е тъп по рождение, а може и да са. му поръчали се прави на идиот. Защото въпросът му е изключително.глупав

   Отговор
  3. 2.3

   Ангелина Георги- Иванови

   Не мога да отговоря, но със сигурност военно обучение не значи агресия, защото по тази логика, всеки мъж, който е бил в казарма е агресивен и опасен за обществото.Да ходят да си направят по една маска и да не се бъркат в работата на мъжете.

   Отговор
  4. 2.4

   Минка Илиева

   Аз също съм ходила. Бях помощник-взводен, имам си звание младши-сержант. Това според тях сигурно означава убиец.

   Отговор
 17. 1

  Iliyan Iliev

  Списъкът е дълъг, руснаците, толтеките, извънземните, подземните, галактически пирати, Империята от една Галактика – far, far away, племето Мапуту в Нова Гвинея, Слави Трифонов… Колко много врагове, а колко малко разбиране в Обществото за важността на Министър Каракачанов… :)

  Отговор

Коментирай

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.